Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij 123autovakantie.nl

Bent u op zoek naar een autovakantie. Hier vindt u alle aanbieders van autovakanties. Op vakantie met de auto is nog steeds erg popualiar. Sterker nog het overgrote deel van Nederland gaat met de auto op vakantie. Vaak nemen mensen de caravan mee om naar een camping in Frankrijk of Spanje te gaan. Er zijn ook mensen die met de auto naar een vakantiehuisje gaan die ze gehuurd hebben. De meeste mensen willen met de auto op vakantie, omdat ze dan volledig vrij zijn. Bij een busvakantie of vakantie met het vliegtuig heb je in principe geen eigen vervoersmiddel. Je zou eventueel een auto kunnen huren, maar dat is vaak erg duur. Zeker als je vliegt naar Frankrijk of Spanje, dan maakt een gehuurde auto de vakantie erg duur in vergelijking tot een autovakantie.

 

Met de auto op vakantie brengt nog meer voordelen met zich mee. Je bent niet afhankelijk van bepaalde vertrektijden of verplichte routes. Veel mensen kiezen er dan ook voor om onderweg ergens te overnachten, omdat ze het leuk vinden om ook even ergens anders te zijn. Met kleine kinderen in de auto op vakantie kan soms vervelend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg spullen op de markt om de kinderen te vermaken. Bijvoorbeeld spelletjes of zelfs tv schermpjes waar ze een tekenfilm op kunnen kijken. De meest populaire bestemmingen voor een autovakantie zijn toch Frankrijk en Spanje. Hier vind je toch de meeste campings. Ook veel campings voor de hele familie met een hoop faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden en amusementsprogramma's.

 

Op deze website is een hoop informatie te vinden over autovakanties naar verschillende landen in Europa. De website is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zijn de autovakanteis per land. Op deze pagina´s staan alle aanbieders van een autovakantie naar een accomodatie in dat land. Onderaan elke pagina kunt u ook nog een hoop informatie over het land zelf vinden, zoals bezienswaardigheden en enkele tips voor een leuke vakantie. Het tweede deel van de website bestaat uit verschillende vakantietypen. Bijvoorbeeld vakantiehuizen en campings. Alle aanbieders die autovakanties aanbieden in combinatie met een vakantiehuis of een camping staan op deze pagina´s.

Onze 6 meest bekeken vakanties

Hotel Ilunion Valencia 4

Hotel Ilunion Valencia 4

 
Prijs: € 57.00

Recentelijk gerenoveerd hotel met zwembad en een snelle verbinding naar het gezellige oude centrum.

Meer informatieDirect boeken
Appartementen Charmsuites Paral-lel

Appartementen...

 
Prijs: € 40.00

Stijlvolle en ruime appartementen op een geweldige locatie nabij de Ramblas.

Meer informatieDirect boeken
Aparthotel Calabria

Aparthotel...

 
Prijs: € 71.00

In het hart van de wijk Eixample. Het hotel beschikt over ruime kamers en een goed ontbijt!

Meer informatieDirect boeken
Camping Vilanova Park

Camping Vilanova...

 
Prijs: € 110.00

Gezellige, goed onderhouden camping van waaruit u steden als Barcelona en Tarragona eenvoudig kunt bereiken.

Meer informatieDirect boeken
Landal Wirfttal | 6-persoonsbungalow | type 6B2 | Stadkyll, Eifel

Landal Wirfttal |...

 
Prijs: € 0.00

Uw verblijf:U verblijft in een bungalow op Landal Wirfttal, vrijstaand. Oppervlakte ca. 70 m². Woonkamer met zit- en eethoek, tv met Nederlandse zender, radio-/cd-speler, open...

Meer informatieDirect boeken
Landal Coldenhove | 8-persoons extra toegankelijke bungalow | type 8LT1 | Eerbeek, Veluwe

Landal Coldenhove |...

 
Prijs: € 0.00

Uw verblijf:U verblijft in een bungalow met nr. 320, 321 of 323 op Landal Coldenhove, geschakeld en met parkeerplaats bij de woning. Oppervlakte ca. 105 m². Deuren zijn min. 85...

Meer informatieDirect boeken