Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij 123autovakantie.nl

Bent u op zoek naar een autovakantie. Hier vindt u alle aanbieders van autovakanties. Op vakantie met de auto is nog steeds erg popualiar. Sterker nog het overgrote deel van Nederland gaat met de auto op vakantie. Vaak nemen mensen de caravan mee om naar een camping in Frankrijk of Spanje te gaan. Er zijn ook mensen die met de auto naar een vakantiehuisje gaan die ze gehuurd hebben. De meeste mensen willen met de auto op vakantie, omdat ze dan volledig vrij zijn. Bij een busvakantie of vakantie met het vliegtuig heb je in principe geen eigen vervoersmiddel. Je zou eventueel een auto kunnen huren, maar dat is vaak erg duur. Zeker als je vliegt naar Frankrijk of Spanje, dan maakt een gehuurde auto de vakantie erg duur in vergelijking tot een autovakantie.

 

Met de auto op vakantie brengt nog meer voordelen met zich mee. Je bent niet afhankelijk van bepaalde vertrektijden of verplichte routes. Veel mensen kiezen er dan ook voor om onderweg ergens te overnachten, omdat ze het leuk vinden om ook even ergens anders te zijn. Met kleine kinderen in de auto op vakantie kan soms vervelend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg spullen op de markt om de kinderen te vermaken. Bijvoorbeeld spelletjes of zelfs tv schermpjes waar ze een tekenfilm op kunnen kijken. De meest populaire bestemmingen voor een autovakantie zijn toch Frankrijk en Spanje. Hier vind je toch de meeste campings. Ook veel campings voor de hele familie met een hoop faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden en amusementsprogramma's.

 

Op deze website is een hoop informatie te vinden over autovakanties naar verschillende landen in Europa. De website is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zijn de autovakanteis per land. Op deze pagina´s staan alle aanbieders van een autovakantie naar een accomodatie in dat land. Onderaan elke pagina kunt u ook nog een hoop informatie over het land zelf vinden, zoals bezienswaardigheden en enkele tips voor een leuke vakantie. Het tweede deel van de website bestaat uit verschillende vakantietypen. Bijvoorbeeld vakantiehuizen en campings. Alle aanbieders die autovakanties aanbieden in combinatie met een vakantiehuis of een camping staan op deze pagina´s.

Onze 6 meest bekeken vakanties

Hotel Stay Porto Centro Trindade

Hotel Stay Porto Centro...

 
Prijs: € 31.00

Modern recentelijk geopend hotel midden in het centrum van de gezellige stad Porto.

Meer informatieDirect boeken
10-daagse autorondreis Andalusie, Toledo en de Zilverroute

10-daagse autorondreis...

 
Prijs: € 659.00

Een nieuwe rondreis die imposante steden in Andalusie combineert met historische plaatsen in centraal Spanje.

Meer informatieDirect boeken
Hotel Legendary Porto (voorheen Quality Inn Praca da Batalha)

Hotel Legendary Porto...

 
Prijs: € 34.00

Uitstekend hotel met gunstige ligging en perfecte service.

Meer informatieDirect boeken
Hotel Kaktus Playa

Hotel Kaktus PlayaHotel...

 
Prijs: € 160.00

Fijn hotel in Calella met ook een eigen Beach Club!

Meer informatieDirect boeken
VZ157 Ferienhaus Schoondijke

VZ157 Ferienhaus...

 
Prijs: € 496.50

Sie konnen dieses besonders gemutliche Ferienhaus fur sechs Personen mieten, in Schoondijke, Seelandisch-Flandern. Das Ferienhaus wurde im Jahr 2010 komplett renoviert und hat...

Meer informatieDirect boeken
Camperplaats

CamperplaatsVZ157...

 
Prijs: € 60.96

Onze camperplaats is een comfort kampeerplaats speciaal voor campers. De grond is verhard maar heeft wel gras. Zo kunt u gemakkelijk op- en afrijden. De camperplaatsen bevinden...

Meer informatieDirect boeken